Uw schuur isoleren?

Om uw schuur te isoleren zijn er meerdere mogelijkheden. Het verschil tussen de folies zit voornamelijk in de isolerende werking en daarmee ook de aanschafprijs. U kunt kiezen uit de 18SR+ isolatiefolie met als alternatief de 11SP folie. De 18SR+ is beter geschikt voor een verwarmde/gestookte schuur en de 11SP voor onverwarmde schuren.

Kijk verder in onze webwinkel of lees hieronder meer over isolatiefolie en de voordelen.

dak isoleren met isolatiefolie
dak isoleren met isolatiefolie
isolatiefolie gemakkelijk knippen

De voordelen van isolatiefolie

Dun en daardoor ruimtebesparend

Isolatiefolie is drie tot vijf keer dunner dan traditionele isolatievormen en levert gelijkwaardige isolatieprestatie. Het materiaal is door zijn bescheiden dikte ( max. 30mm) ruimtebesparend en eenvoudig toe te passen in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Het materiaal is daarom geschikt voor grote en kleine ruimtes. Het kan worden gebruikt ter behoeve van zolderisolatie, dakisolatie, muurisolatie, plafondisolatie, vloerisolatie, scheepsisolatie en kruipruimtes.

Gemakkelijk aan te brengen

Isolatiefolie is snel en eenvoudig te installeren. Het product is uiterst handzaam en kan met ieder huis-tuin-en-keuken mes worden gesneden.

Kwalitatief hoogwaardig materiaal

Isolatiefolie heeft een superieure isolatiewaarde, omdat isolatiefolie zowel in de zomer als in de winter werkzaam is. In de zomer reflecteert de isolatiefolie de hitte naar buiten. In de winter houdt de isolatiefolie de warmte in huis en het houdt koude tocht tegen.

Duurzaam, energiebesparend en milieuvriendelijk

Isolatiefolie is duurzaam, energiebesparend en milieuvriendelijk. Het isoleren van een woning draagt bij aan een significante daling in CO2 uitstoot, stookkosten en daarmee aan lagere energiekosten.

Anti-allergene isolatie

Isolatiefolie is mensvriendelijk. Het wekt geen irritatie aan de luchtwegen en de huid op, in tegenstelling tot andere isolatiematerialen. Er zitten geen toxische componenten in het materiaal waardoor er tijdens de verwerking geen speciale kleding bedragen of bijzonder gereedschap gebruikt hoeft te worden.

Een goede investering 

Isolatiefolie is een kosten-effectieve investering. Enerzijds verlaag je direct je energierekening; je plukt gelijk de voordelen van kostenbesparing en je bespaart dag op dag, jaar in, jaar uit. Anderzijds is het ook op de langere termijn waardevol omdat woningisolatie bij kan dragen aan een beter energielabel voor je huis. Een win-win situatie! Daarnaast bied de overheid in veel gevallen een subsidie, waardoor isoleren financieel nóg aantrekkelijker is.

De werking van isolatiefolie

Isolatiefolie is in tegenstelling tot traditionele isolatiematerialen een bijzonder product, met minstens zo’n goede isolerende werking. Wilt u meer weten over de werking van onze isolatiefolies? Klik dan op de button hieronder.

Neem contact met ons op!