Waarom u moet isoleren?

Isolatie is een kwestie van investeren voordat u uw geld kunt terugverdienen. Binnen een gemiddeld Nederlands huishouden gaat 30% van de energie verloren door het dak, 20 % gaat verloren door de schoorsteen, 25% door de muren, 13% door de ramen, 7% door de vloer en 5% door naden en kieren. Het verschil tussen een goed geïsoleerd huis en een slecht geïsoleerd huis is te herkennen aan de hoogte van uw energierekening.

Wooncomfort verhogen met isolatiefolie

Het voordeel van isolatie in uw huis ligt in de besparing op uw stookkosten en het feit dat het wooncomfort in uw woning stijgt. Een gezond klimaat in uw huis is zeer aangenaam. U voorkomt op deze wijze de vorming van schadelijke gassen in uw huishouden. Een goed geïsoleerd huis helpt natuurlijk ook het milieu, waar we toch steeds meer aan moeten gaan denken.Isolatie is het afschermen van invloeden van buitenaf. Het betekent niet alleen het afschermen van fysische invloeden zoals warmte, geluid en elektriciteit, maar ook sociale invloeden. Vandaar ook de term isoleercel.

waarom u moet isoleren met isolatiefolie

Thermische Isolatie

Thermische isolatie betekent het buiten houden van de kou of de warmte. Bij thermische isolatie wil men dus de warmtestromen tegengaan. In Nederland wordt vooral de kou buiten gehouden. Verwarmen is noodzakelijk om een aangename temperatuur te creëren. In oudere huizen is het vaak warmer bij de verwarming dan aan de andere kant van de kamer. Bij een goed geïsoleerde woning is heel de kamer dezelfde temperatuur. U begrijpt dat er minder energie verloren gaat bij een geïsoleerde woning dan bij een niet geïsoleerde woning.

Wat moet u isoleren in uw woning?

Bij het isoleren van een huis kan aan alles worden gedacht. In principe kan alles geïsoleerd worden, dit is prijstechnisch gezien niet relevant en daarom ook niet aan de orde. Elk deel van een huis dat grenst aan de buitenlucht is het waard om te isoleren. Denk hierbij aan glasisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en vloerisolatie. Maar ook kieren en naden zijn belangrijk om te verminderen.

Minder verloren energie betekent ook minder energieverbruik. Het isoleren van uw woning kan erg veel besparen op de energierekening. Dat is ook de voornaamste reden dat er huizen geïsoleerd worden. Daarnaast gaat het wooncomfort omhoog en dat is voor veel mensen ook een belangrijke rede om te isoleren. In Nederland is woningisolatie erg populair omdat de laatste jaren besparingen steeds meer gestimuleerd worden door de overhei

Energielabel

Huizen hebben tegenwoordig ook een energielabel. Met een positief energielabel wordt je huis meer waard. Naast dat isoleren positieve gevolgen heeft voor de energie rekening wordt de waarde van uw huis ook nog is hoger.

Of het nu gaat om de isolatie van uw dak, uw muren of uw vloer, bij isolatiefolie.com bent u aan het juiste adres. Voor alles gebruiken wij de isolatie rollen, deze rollen bestaan uit meerdere lagen isolatie materiaal en zijn vrij dun, zodat het weinig ruimte in beslag neemt. Dit product is een ware doorbraak in de isolatie branche. Ook kunt u bij ons terecht voor de gereedschappen die u nodig heeft om deze rollen zelf te plaatsen.

Bestel direct!

Wacht niet langer en bestel direct uw isolatiefolie online! Onze prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten (voor de rollen isolatiefolie).

De voordelen van Isolatiefolie

Hoog isolatie rendement

Simpel en veilig betalen via Ideal

Aantrekkelijke prijzen en goede kwaliteit

Snelle montage of laten installeren

10 jaar fabrieksgarantie en veel ervaringen

Thuis of op het werk te bezorgen